שאלת המשך מברצלונה- טיפול בזינת לאחר שאנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/06/2013 | 11:19 | מאת: לי

שלום, בהמשך לשאלה מלפני מ"ס ימים - ביתנו בת ה-9 אכן החלה לקחת זינת 500 מ"ג פעמיים ביום (משקלה-38 ק"ג). אנחנו לאחר 5 מנות, אין חום והיא בסה"כ בסדר, למרות שהגרון עדיין נשמע גדוש. 1.האם להמשיך את הטיפול ל 10 ימים מלאים? הרופא המשפחתי פה, המליץ להסתפק בשישה ימים. 2.ביתי הגדולה נדבקה ומטופלת, בעלי ואני סיימנו לפני מ"ס ימים טיפול אנטיביוטי גם בגלל אנגינה. השאלה היא לגבי ביתי הקטנה בת החמש - נכון לכרגע נראת בסדר גמור ושלא נדבקה. האם לעשות לה משטח/לטפל גם בה באנטיביוטיקה בגלל שכל בהי הבית חולים או היו חולים? (עד היום לא חלתה באנגינה בכלל). תודה.

שלום לי 1. כן 10 ימים 2. אין צורך בטיפול למי שאינו חולה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים