סטרפטוקוק שלא הגיב לאנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/06/2013 | 18:18 | מאת: לי

שלום, ביתי בת 9 ילדה בריאה אנחנו גרים כרגע בברצלונה. לפני 3 ימים סיימה עשרה ימי אנטיביוטיקה בשל אנגינה-סטרפטוקוק.האנטיביוטיקה נקראת amoxcillna, נלקחה 3 פעמים ביום. הבוקר קמה עם גרון כואב, משטח הראה שוב סטרפטוקוק A והפעם ניתן לנו זינת 500 מג פעמיים ביום לעשרה ימים. 1.האם טיפול בזינת נשמע סביר ולא "אגרסיבי"מידי? 2.האם העובדה שהחיידק לא עבר לא מעלה סיכוי לסיבוכים שנגרמים ממנו?(בלב, במפרקים)? מאוד מודאגים, נשמח לחוות דעתך

שלום לי 1. כן במיוחד שהטיפול במוקסיפן לא ממש עזר 2. לא בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים