ילד נוחר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/06/2013 | 11:08 | מאת: שני

היי בני בן 5 לפני שנתיים עבר ניתוח כפתורים בהצלחה.הבעיה שעדיין נוחר חזק מאוד מזיע בתחילת השינה ומהסתכלות עליו נראה שמתקשה לנשום לפחות בתחילת ההרדמות. מה עושים??? לעזרתך אודה! שני

שלום שני לגשת לבדיקה של רופא אאג. הדבר השכיח ביותר שגורמות לתלונות אלה היא חסימה אפית ע"י שקד שלישי מוגדל אך בדיקת הרופא תיתן אבחון סופי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים