טיסה עם ילד אחרי ניתוח שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/06/2013 | 07:46 | מאת: זוהר

שלום רב, ילד שלי (בן 4 וחצי כיום) עבר לפני כשנה ניתוח להוצאת שקד שלישי ושמו לו פקקים באוזניים כי היו לו מים (הפקקים טרם נפלו, אנחנו במעקב). בספטמבר אני מתכננת טיסה ראשונה איתו, האם הוא עלול להרגיש לחץ באוזניים במהלך הטיסה או כאבים? או משהו שאני צריכה לבדוק לפני? תודה זוהר

שלום זוהר במידה והכפתורים באוזניים אין כל בעייה של איזון לחצים כוון שהאוזן מאווררת החוצה. רצוי להבדק אצל רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים