פצע באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/05/2013 | 00:00 | מאת: לי

שלום, ביתי בת 5 מצוננת מעט, בקצה של הנחיר-בחלק הפנימי וגם החיצוני יש פצע לא יפה שלא עובר כמעט שבוע וכואב כשנוגעים באף. היא לעיתים קרובות מקלפת אותו, כשאנחנו לא שמים לב. מרחנו מעט פולידין על החלק החיצוני (לא בתוך האף) וגםקרם נגד יוור השפתיים והאף של חב' latibalm אנחנו כרגע גרים בברצלונה, מה מידת הדחיפות? לגשת מחר לרופא?למיון?לחכות לתור לאף אוזן גרון? (אנחנו עם ביטוח פרטי וניגשים הרבה למיון של ביהח הסמוך שמתפקד גם במרפאה בעת הצורך..)..תודה

קשה לי להתרשם ללא בדיקה. קרוב לודאי שמשחה שומנית תועיל יותר מפולידין כוון שהפצע הזה נוצר משפשוף . ניתן לנסות גם משחה אנטיביוטיות. רופא הילד בהחלט יכול לעזור בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים