אני לא ילד אבל בכל זאת שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/05/2013 | 22:11 | מאת: אנום

שלום, בזמן ספורט\תנועות חדות יש לי תחושת כבדות\ערפול בראש...מעין תחושת סחרחורת ממש ממש קלה (אני לא חש שהכל מסביבי מסתובב פשוט חש תחושת ערפול וכבדות)... ממה זה יכול לנבוע לדעתך? לאיזה רופא לפנות? חשוב שאני אציין שאני עוצם את העין השמאלית שלי בלבד אני רואה ממש מעט מטושטש בעין ימין...כמו כן הייתה תקופה לאחרונה של חרדה שחוויתי. (פרטים שרציתי לציין אם חשוב) אשמח למענה.

בשלב ראשון לרופא משפחה הסיבות יכולות להיות מרובות ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים