אדנואיד חוסם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/05/2013 | 10:30 | מאת: טלי

שלום ד"ר גורדין, בני בן שנה. נושם מהפה, נוחר בשינה, נוזל באוזן אחת ועכירות בשניה. נבדק בבי"ח ע"י מצלמה זעירה ונמצא אדנואיד חוסם בנחיר שמאל. הרופא קבע תור לניתוח (בעוד שנה). מה אפשר לעשות בינתיים להקל על התינוק ועלינו?

שלום טלי ניתן להשתמש במי מלח לאף ומכשיר אדים בחדר במיוחד בלילה. במקרים מסוימים ניתן להשתמש בתרסי ססטירואידלי אפי או בגרנולות של סיינגולייר. ניתן לנסות רפואה אלטרנטיבית. גם ניתוח אפשרי לבצע כבר עתה ואין ממש מגבלת גיל לניתוח זה אלה חומרת התסמינים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים