תינוקת לא מסובבת את הראש לרעש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/05/2013 | 23:23 | מאת: דימה וילנה

שלום רב. בתנו היום 3 חודשים. היינו בטיפת חלב ואצל רופאת ילדים, שניהם ביצעו בדיקת שמיעה ע"י רעשן לכל צד וחיכו שתסובב את הראש לכיוון הרעש. היא לא הסתובבה אלא המשיכה להסתכל על רופא, כאילו זה לא מעניין אותה. כאשר ביקשנו בדיקת שמיעה, הרופא אמרה לנו לחקות עוד שבועיים ואז עוד פעם לבוא לבדיקה. אנחנו ממש בלחץ, באנו הביתה , ניסינו את אותם דברים וזה נראה כאילו שהרעש לא מעניין אותה בצדדים. היא כן מגיבה לרעשים חזקים, היא נבהלת מהם. אנחנו ממש לא יודעים מה לעשות. רוצים כמה שיותר לזרז את הבירור ולא הבנו למה צריך לחקות עוד שבועיים. מה הייתה ממליץ לנו לעשות ? להרשם לרופא אאג עצמאי בפרטי ולא לחכות ? אנחנו רוצים לציין שבדיקת שמיעה לאחר הלידה, בב"ח, הייתה תקינה. לכן כל הסיטואציה באה לנו בהפתעה. תודה מראש

שלום לכם ראשית זה מעודד שהבדיקה לאחר הלידה הייתה תקינה כך שאין כאן ליקוי שמיעה מולד. שנית הבדיקה אל הרופא וטיפת חלב מאד לא מדיוקת וולקה בחסרים רבים. כך שלפני שמסיקים איזהשהם מסקנות רצוי לפנות לרופא אאג ובעיקר לבדיקת שמיעה במכון שבודק תינוקות . יתכן מאד שהחשש שלכם מיותר אך בכל זאת רצוילבדוק זאת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים