בדיקת ברה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/04/2013 | 14:41 | מאת: hila198

קיבלנו הפניה לבדיקת ברה מבי"ח כרמל וקבענו תור. האם חובה לפני ההגעה לבדיקה להבדק אצל רופא אף אוזן גרון?

תלוי במכון ה BERA וההנחיות שלו. חלק מהמכונים מחייבים בדיקת אאג מקדימה אחרים לא. בדיקת ה BERA נותנת את תוצאות השמיעה מבלי להתייחס למקום האנטומי של הבעייה. במידה ויש שעווה באוזניים ניתן לנקות אותה אצל רופא אאג ובכך לפתור בעיית שמיעה פוטנציאלית עוד לפני ביצוע ה BERA בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים