חרחור מאז הלידה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/04/2013 | 19:30 | מאת: אמא מודאגת

שלום לך התינוקת שלי היום תשעה חודשים..מאז שנולדה הנשימה שלה כל הזמן עם חרחורים חוץ מכמה רגעים במהלך היום.. ולפעמים בלילות כשהיא יושנת אני לא שומעת חרחורים...פניתי לרופא כשהייתה חודש הוא הסביר זאת שמערכת הנשימה יתכן ואינה בשלה ויש לחזור אליו עוד חודש לבדיקה חוזרת אחרי חודש חזרתי אליו אך ברגע זה לא היה לה קול של חרחור אז הוא אמר"מה את רוצה לעשות אותה חולה!!"אין לה כלום... אבל היא כל הזמן מחרחרת וכל האנשים אומרים לי שזה לא טבעי אני אציין שהיא ילדתי פעילה בריאה חלתה בנזלת פעם אחת ונאלצנו לעשות לה אינהלציה... האם אני צריכה להיות מודאגת ...האם עליי לפנות למומחה מסויים ...

שלום קשה לי לענות לך ללא בדיקת הילדה . אם הגדילה שלה תקינה כנראה שלרעש אין משמעות ניכרת אך כאמור רצוי להבדק אצל רופא אאג ילדים או רופא ריאות ילדים לאפיון מדויק יותר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים