שיעול טורדני על בסיס יומיומי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/04/2013 | 19:27 | מאת: אוסנת

שלום לד"ר אריה גורדין, בני בן ה-8 סובל זה למעלה מחצי שנה בשיעול יבש עם קצת קוצר נשימה, זה בא והולך במהלך היום מספר רב של פעמים, היינו אצל מספר רופאים ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. בעבר גם הוא סבל מנזלת תמידית וכשזה עבר החל השיעול. מה גם כאשר הילד עושה פעילות ספורט ו/או לאחר מאמץ רב השיעול הופך למסיבי יותר. מה לעשות?

שלום אוסנת רצוי לפנות לרופא ריאות ילדים לצורך הערכה ראשונית. השיעול יכול להגרם ממגוון סיבות למשל מחלה ראתית, נזלת אחורית רפלוקס של חומצה לדרכי הנשימה ועוד. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים