כאבים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/04/2013 | 07:07 | מאת: יונית

שלום ד"ר גורדין אני פונה אליך לגבי בני בן ה-9 וחצי. מזה 10 ימים הוא חווה כאבי ראש. אבחנו לו סינוסיטיס לאחר צילום רנטן וגם CT. הוא מטופל באנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין. בימים הראשונים כאב הראש היה כ-3 פעמים ביום, ובימים האחרונים רק פעם אחת ביום בשעות הבוקר. הכאב הוא חזק ועובר לאחר כחצי שעה אחרי שאני נותנת לו משכך כאבים. האם זה אופייני לסינוסיטיס, ומתי זה אמור לחלוף? בתודה מראש, יונית.

שלום יונית אופייני כן. אמור לחלוף תוך מספר ימים נוספים. חשוב מעקב אצל הרופא המטפל בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים