ריח מהפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/04/2013 | 10:13 | מאת: שני

שלום.רציתי לשאול בתי בת שנתיים ו4חודשיים שקמה מהשינה תמיד יש לה ריח רע מהפה ולא משנה עם זה בבוקר צהריים וערב תמיד יש תריח..ולפעמיים גם מריירת.(רק לציין שהיא מצחצחת שיניים).מה זה יכול להיות?זה טבעי בגיל כזה?תודה..

שלום שני זאת בהחלט תופעה לא נדירה. זה יכול להיות עקב הפרעה בשיניים, חניכיים הלע או האף. רצוי לפנות לרופא אאג ולרופא שיניים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

10/04/2013 | 22:15 | מאת: שני

תודה רבה.דוקטור

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים