דלקות אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/03/2013 | 22:44 | מאת: נורית

שלומות. בתי בת 4.5 ילדה בריאה באופן כללי, אינה חולה הרבה למרות היותה במעון מגיל 8 חודשים.לפני חודשיים התלוננה על כאבי אוזניים וקיבלה טיפול נקודתי עם טיפות, לפני שבועיים וחצי התלוננה על כאבי אוזניים אך ללא חום, ניגשנו לרופא משפחה שנתן טיפול אנטיביוטי. הלילה שוב התעוררה עם כאבי אוזניים אך ללא חום, הוזמנה רופאה הביתה שקבעה כי הדלקת חריפה ורשמה טיפול אנטיביוטי. במהלך היום החל לעלות לה החום, כעת החום הוא 39.1 למרות שלפני כשעה קיבלה נורופן. האם זה נורמלי? האם עליי לגשת למיון? בתודה מראש.

שלום נורית חום הוא לרוב חלק ממחלה זיהומית חריפה. לרוב אין צורך בבדיקה במיון, הכל תלוי במצב הכללי של הילד. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים