[email protected]

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/06/2008 | 13:24 | מאת: נעמי

שלום רב, בני בן ה3- אמור לעבור ניתוח כפתורים השבוע. יש לי מספר שאלות, האם אני אמורה לשים לו אטמים בכל מקלחת בריכה וכו' כמה זה חשוב? כמה זמן הכפתורים נשארים באוזן בדרך כלל אם הכל בסדר? מהם הכפתורים המיוחדים למים? האם זה מומלץ? ומי מחליט על זה? תודה רבה

21/06/2008 | 15:16 | מאת: ד"ר עדי בירון

תשובות לכל השאלות תוכלי למצוא תוך עיון בתשובותי לשאלות קודמות. אשמח להבהיר אם תהינה לך שאלות נוספות. בהצלחה בניתוח דר' עדי בירון מנתח מומחה אאג ילדים לקביעת תור: 09-8664949

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים