ירידה בשמיעה אצל בן 5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/03/2013 | 13:34 | מאת: קובי

בני בן 5, אתמול התלונן על כאבים באוזן ימין. רופא הילדים איבחן דלקת חיצונית ורשם טיפות דזורן לטיפול האנטיביוטי- אתמול בלילה והיום בבוקר ניתנה טיפה אחת באוזן ימין. היום בבוקר שמתי לב שהילד ממש לא שומע טוב באוזן שמאל דווקא (בה לא ניתנו טיפות), באוזן ימין נראה כי שומע בסדר אך באוזן שמאל יש ירידה משמעותית בשמיעה. מה זה יכול להיות? בתודה מראש

שלום קובי אי אפשר לחוות דעה ללא בדיקת הילד. רצוי לפנות לרופא אאג לצורך בדיקה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים