בעיות אף, אוזנים חמורות אצל בן 3

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/03/2013 | 13:10 | מאת: אהרוני עליזה

נכדי בן 3 תושב אילת (חיפאי לשעבר) סובל אין סוף מכאבי אוזניים,דלקות אוזניים, נזלת שאינה נגמרת,הפרעות בשינה בלילה עם בעיות נשימה (כמו חנק),שיעול בלתי פוסק (שבוע בגן שבוע בבית עם אנטיביוטיקה).נעשה לו צילום נזופרינקס והתוצאות הם:תפיחות ברקמות הרכות(האחוריות) של הנזופרינקס והיצרות תעלת האויר. אדרונואידים מוגדלים. הנ"ל מחכה לבדיקת שמיעה וטימפנומטריה ב-10/4. מה דעתך על ממצאים אלו? האם יש פתרון ? ואם כן היכן בחיפה אפשר לאתר רופא אאג מומחה לנושא ואשר גם ינתח במידת הצורך. בגלל המרחק והבדידות באילת רצוי לעשות זאת בחיפה.

שלום עליזה התאור מתאים לדום נשימה בשינה שיכול לנבוע משקדים ושקד שלישי מוגדלים. רצוי להגיע לבדיקת רופא אאג והחלטות טיפוליות. לא חסרים כאלה בחיפה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים