סחרחורת ולחץ באזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/03/2013 | 11:48 | מאת: יהודית

שלום, הסיפור שלי החל לפני כ 7 חודשים שביום קיץ אחד קבלתי סחרחורת סיבובית כה חזקה שלא יכולתי לעמוד על הרגליים, לנהוג וכלל לתפקד בצורה תקינה. הסחרחורת אובחנה כורטיגו והיה נסיון של א.א.גרון להחזיר את הכריסטלים למקומם. עד לחזרתי לעצמי לגמרי לחק משהו כמו 3 חודשים. מא אותה תקופה יש לי סחרחורת קלה שמלווה בלחץ ורשיגות שלרעשים באזניים שבאה והולכת. ההתקפים יכולים הליות על בסיס יומיומי... בד"כ בסופי שבוע וחופשים אני מרגישה מצויין. עד כה עברתי בדיקת ENG ובדיקת שמיעה - הכל תקין. הרופא א.א.גרון הראשון שלח לנוירולוג שגם מצא שהכל תקין וחשד שמדבור במחלת מנייר שאותה א.א.גרון פסל על הסף. החלפתי א.א.גרון. כעת הרופא השני טוען ללדעתו מבודר במשהו ויראלי וצריך רק לחכות. שאלתי היא מה זה המשהו ויראלי הזה שמסוגל לפגוע במשך כל כך הרבה זמן? כמה זמן זה יכול להימשך? האם יש משהו לעשות עם זה?

שלום יהודית סחרחורת יכולה לנבוע מהמון סיבות ולעיתים קרובות קשה להגיע לאבחנה. את צריכה להמשיך את המעקב והברור במסגרת אאג ניורולוג ורופא פנימאי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים