נפיחות בלוטות מתחת לאוזניים בילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/03/2013 | 08:08 | מאת: נ

שלום רב, הבוקר גיליתי כי לבני בן בשנתיים יש נפיחות בבלוטות מתחת ל2 האוזניים . בלחיצה לא כואב. אוכל כרגיל. אין חום . האם יש סיבה לדאגה? לפנות לאאג? לרופא משפחה ? מה זה יכול להיות ? תודה רבה על המענה.

שלום קשה לאבחן ללא בדיקה. קרוב לודאי שמדובר בבלוטות למפה מוגדלות זה דבר מאד שכיח בילדים ולרוב חסר משמעות. רצוי לפנות לרופא הילדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים