טיפטוף שמן זית באוזן עם נקב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/02/2013 | 11:11 | מאת: אנה

שלום רב , לבתי בת שנה ועשרה חודשים היו נוזלים באוזן שהתפרצו דרך חור. זה קרה כאשר לא ישנה בבית ולכן לא ידעתי מזה, וטיפטפתי לה שמן זית עם לבנדר לתוך האוזן. אני יודעת שזה אסור מחשש לזיהום. כרגע מקבלת אוגמנטין, טיפות אוזניים אנטיביוטיות וסירופ לייבוש הליחה. מאתמול. שמן הזית טופטף שלשום. כאשר היינו אתמול אצל הרופא שחכתי לציין את זה, מה צריך לעשות כרגע? שמעתי שצריך לשאוב את שמן הזית... אנא עזרו לי דחוף, ותודה מראש

שלום אנה אין צורך לשאוב וקרוב לודאי שלא יקרה דבר עקב השימוש בשמן. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים