ריח לא נעים מהפה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/02/2013 | 09:07 | מאת: שירי

שלום, יש לי תינוק בן שנה ויש לו ריח לא נעים מהפה, חשוב לומר שלאורך כל החורף היה חולה(מנוזל,משתעל,דלקת אוזניים) בתדירות גבוהה מאוד, הרבה אינלציה עקב לחה גדולה מאוד. יצאו לו כבר 6 שיניים ואני לא יודעת למה לקשר את הריח הרע מהפה והאם זה התחיל לפני שהתחיל להיות חולה כל כך הרבה. דבר נוסף-יש לו לאחרונה שכבה דקה לבנה על הלשון,רופאת משפחה המליצה על דקטרין אוראל ג'יל. ממה יכול לנבוע הריח הרע מהפה? האם זה יכול להיות מהקיבה? או בגלל שהיה מנוזל כל כך הרבה? או שזה בכלל בגלל הפטריה? תודה

שלום שירי הסיבות לריח לא טוב מהפה מרובות. במקרה של בנך כנראה שיש פטרת בלשון (השכבה הלבנה) וזה בהחלט יכול לגרום לריח לא טוב. עליית מיץ קיבה גם כן אפשרית אך פחות סבירה. סיבות נוספות הם חסימה אפית ניכרת על רקע נזלת ושקד שלישי מוגדל. תנסי את הטיפול של רופאת המשפחה זה יעזור לפטרת ואולי גם לריח בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים