כאב גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/01/2008 | 23:19 | מאת: ש.חקלאי

לפני כ- יומיים לבתי בת ה7 היה חום מאוד גבוה וכאב בגרון הרופאה לקחה משטח ונתנה לה ראפפן ל10 ימים החום עדיין גבוה ואני מנסה להוריד לה אותו עם אדויל ואקמול והוא פשוט ממאן לרדת. השאלה שלי אם לפנות למיון או לרופא אולי האנטיביוטיקה לא מתאימה? כמה זמן אחרי נטילת האנטיביוטיקה מתחילים לראות שיפור והאם הכמות מספיקה 10 סיסי פעמיים ביום (סירופ)ביתי שוקלת 38 ק"ג. תודה רבה שגית

26/01/2008 | 08:20 | מאת: ד"ר עדי בירון

בינתים כבר הגיע היום כבר היום השלישי למחלה. אם עדיין לא ניכר שיפור, על אחת כמה וכמה אם חלה החמרה, גשי מייד לקבלת הערכה חוזרת ע"י רופא.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים