תינוק שכל הזמן מנוזל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/02/2013 | 11:57 | מאת: רוית

שלום רב בני, בן השנה וחצי כל הזמן מנוזל, מחרחר, נשמע שכל הזמן הוא סתום, לפעמים זה רק כתוצאה מנזלת (שלא תמיד רואים אותה) ולפעמים זה עובר שלב קדימה ומגיע לריאות. הוא מטופל כרוני במשאף פליקסוטייד ובמקרי הצורך גם ונטולין או אינהלציות, וכן כל ערב מקבל את התרופה סינגולייר, על פי הרופא. היום שוב מחרחר, סתום וכל הלילה השתעל (שזה החמרה מבחינתי) מבדיקה אצל רופאת ילדים, הופניתי לרופא אף אוזן גרון והיא ציינה מונח שייתכן ויש לו "שקד שלישי" מה זה אומר? האם הגיוני? הוא לא מנוזל עם נזלת כל הזמן, לרוב הנזלת פנימית אך לעיתים גם נוזלת וירוקה. איך עלינו להתקדם מפה? תודה,רוית

שלום רוית ההתקדמות תהיה בבדיקה אצל רופא אאג. שקד שלישי מוגדל זאת סיבה השכיחה ביותר לנזלת ממשוכת וחסימה אפית בגיל של בנך. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים