שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/02/2013 | 06:58 | מאת: גילה

בביקורת שגרתית אצל רופא א.א.ג התגלה אצל בתי ממצא חשוד שלא היה בביקורות הקודמות ונמצא ליד התופית. הרופא שלח לסי טי לבירור גודל המסה שהתגלתה ומאיזו רקמה עשויה. אשמח לקבל הסבר מה המשמעות אם הממצא הוא גרמי? ומה המשמעות אם הוא מרקמה רכה?. ואם צריך לטפל- מה דרכי הטיפול?. תודה.

שלום גילה בלתי אפשרי לענות לשאלות שלך ללא בדיקת האוזניים. תבצעו את ה CT ואז תחזרו לרופא המפנה אז קרוב לודאי שהתמונה תהיה ברורה יותר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים