פענוח תוצאה תרבית אוזן בן שנה ו-5 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/02/2013 | 20:51 | מאת: יעל

שלום רב, אודה לך אם תוכל לומר לי מה משמעות בדיקה זו של תרבית אוזן של הילד, בן שנה וחמישה חודשים.נוטל כרגע אוגמנטין+סילוקסן Haem. influenzae . Amoxicillin/Clavul A עמיד Ampicillin עמיד Azithromicin רגיש Cefaclor עמיד Cefuroxime עמיד Ofloxacin רגיש Sulfamethoxa/Trimeth עמיד Tetracycline רגיש

חיידק שעמיד לאוגמנטין אך רגיש לטיפות צילוקסן. משמעות ניתן לייחס לאחר שבודקים את הילד ומבינים למה נלקחה התרבית בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים