בלוטה בצוואר אצל תינוק.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/02/2013 | 10:19 | מאת: אני

שלום רב! בני בן שנה ו-11 חוד', הבחנתי שיש לו ג'ולה בצוואר קצת אחרי האוזן. פניתי לרופאת ילדים וזו טענה שיתכן שזה ציסטה או בלוטת שומן, היא ביקשה לחזור עוד שבוע בכדי לראות אם הג'ולה גודלת. היא אמרה שזה לא בלוטת לימפה היות ובלוטות הלימפה קטנות יותר. אני לא מסוגלת לתפקד מהלחץ. יש לך מושג מה זה יכול להיות? האם זה נשמע מסוכן? הגולה קשה וזזה. אודה לך אם תוכל לייעץ לי מה לעשות.

שלום האפשרויות מרובות הסבירות הגבוה ביותר שמדובר בבלוטת למפה. רצוי לפנות לרופא אאג לבדיקה. הברור יכול לכלול גם US צוואר ובדיקות בסיסיות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים