תרבית לדלקת אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/02/2013 | 22:04 | מאת: יעל

שלום רב, בני בן שנה וחמישה חודשים סבל כבר 7 דלקות חריפות עם מוגלה בכמות רבה מאוד בערך כל חודש חודש וחצי ב-7/8 חודשים האחרונים .פעמיים עם דם כולל הפעם האחרונה. שאלתי היא, האם יכול להיות שהטיפול שקיבל לא נכון?הרופא אמר שאין צורך בתרבית בפעמים הקודמות.בד"כ כלל שטופל קיבל מוקסיפן וסילוקסן.מה דעתך המקצועית לגבי תרבית?תודה, יעל

שלום יעל בהחלט יכולה לעזור במיוחד במקרים של דלקות חוזרות ועקשניות בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים