אבאמיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/02/2013 | 22:53 | מאת: אורית

שלום דוקטור גורדין, אני משתמשת בהמלצת רופא אלרגיה בספריי אבאמיס בוקר וערב ובכדור טלפסט בערב מזה כחודש. לפני מספר ימים התחיל דימום מהאף בזמן קינוח ,נזלת עיטושים ובעיקר כאבים בנחיר אחד הסתכלתי עם פנס לתוך האף וראיתי אודם ושכבה לבנה ודקה כמו מוגלה .האם להמשיך את הטיפול עם הספריי? האם זה נורמלי? תודה אורית

שלום אורית אחת התופעות לוואי של התרסיס היא דמם אפי. כאשר זה קורה רצוי להפסיק את השימוש זמנית בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים