ניתוח שקד שלישי וכפתורי אזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/02/2013 | 17:12 | מאת: אילנה

א.נ.הנכד שלי בן 3 הופנה לניתוח שקד שלישי וכפתורים עקב ירידה בשמיעה,נזלת תמידית והפרעות בשינה.השאלה שלי היא האם למרות שלא היתה אף פעם דלקת אוזניים או הפרשות מהן רצוי לבצע ניתוח כפתורים,אם כן האם יש הבדל בין כפתורים ניפלטים לבין כאלה שהרופא מוציא עם הזמן?

שלום אילנה נוזלים באוזניים גורמים לליקוי שמיעה וזאת המוטבציה העיקרית לניתוח. לא חייבות להיות דלקות ולרוב אין דלקות חוזרות. כל הכפתורים שמוכנסים אמורים לצאת לבד. לעיתים זה לא קורה ואז נדרשת פעולה להוצאתם. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים