הפסקות נשימה- שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/02/2013 | 14:48 | מאת: משה

שלום בני בן ה- 3 סובל מהפסקות נשימה מרובות, בצילום שעשינו נמצא שקד שלישי גדול אולם שקדים ( תקין) לא מוגדלים ואין חסימה. הילד לא סובל מדלקות.הומלץ ניתוח להסרת השקד, האם זה אמור לפתור את בעיית ההפסקות נשימה בשינה? האם יכול להיות שרק שקד שלישי גדול ללא שקדים גדולים וחוסמים גורם לתופעה של הפסקות נשימה בשינה? תודה

שלום משה יכול להיות אך לא ממש סביר בגיל 3 שנים. כאשר יש הספקות נשימה בשינה החסימה בד"כ ברמה של האף והלע יחדיו.שקד שלישי מוגדל בלבד לרוב יגרום רק לנשימת פה ונחירות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

13/02/2013 | 06:24 | מאת: משה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים