נזלת לילד בן 5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/02/2013 | 12:56 | מאת: מיכל

שלום רב , לבני בן 5 יש נזלת קבועה מגיל שנתיים היינו אצל אף אוזן גרון כמה פעמים עשינו צילום אחרון לפני שנה שהתשובה שלו הגדלה של כרית האדנואידים עם לחץ קל על עמודת האוויר הרופאה אמרה שאין כרגע מה לעשות ושהוא יגדל זה יעבור לו . היינו אצל רופא אלרגיה אין לו כלום וגם אצל הומופאט שהתרופות לא עזרו . איזה פתרון יש לעצור את הנזלת הזאת ? ומה זה יכול להיות ? זה נמשך כבר 3 שנים . תודה .

שלום מיכל רצוי לבצע בדיקה סיבאופטית של לע אף. זה שהשקד השלישי אינו מוגדל לא אומר שהוא לא המקור לנזלת ברוב המקרים זאת הסיבה. ניתן לנסות טיפול תרופתי לנזלת . במידה ואין כל הטבה והמקור הוא שקד שלישי פעיל הפתרון הוא ניתוח. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים