שריקות בלילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/02/2013 | 23:10 | מאת: טלי

שלום. בני בן שנה ו-9 ושורק בלילה מדי פעם, לעיתים נוחר. כמו כן גם ישן לפעמים עם פה פתוח. לא מתעורר מכל אלה לרוב אבל חוששת שהוא לא ישן רגוע. יש לציין כי הינו פעיל מאוד במהלך היום אך ליחתי מאז ומתמיד ותמיד שומעים שהוא כאילו "מחרחר" כשנושם. בביקור אצל א.א.ג. נתן לנו סינגולייר לשימוש במשך חודש ואמר לנו שאם זה לא עוזר לעשות צילום לשקד שלישי. אנחנו באמצע החודש ולא נראה שזה עוזר. אני מאוד חוששת לעשות לו צילום בגלל הקרינה והבנתי שגם כך לא מנתחים בגיל כ"כ צעיר אם יש בעיה. מה אתה ממליץ? אולי זה משהו שיעבור לבד בקיץ כשיהיה יותר חם בלילות? ואולי בכלל ללכת לרופא ריאות? (יש הרבה אסטמה במשפחה הקרובה). תודה.

שלום טלי בדיקה אצל רופא ריאות בהחלט מומלצת. ניתן לבצע בדיקה עם סיבאופטי להגדמת השקד השלישי. זאת בדיקה בלי קרינה אך מעט לא נעימה לילד. כאשר מצליחה היא לוקחת רק 15-30 שניות. אין הגבלת גיל לניתוח. הוא נעשה בהתאם לחומרת התלונות של הילד ומידת ההפרעה לאיכות החיים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

12/02/2013 | 17:27 | מאת: טלי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים