בן שנתיים ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/02/2013 | 07:40 | מאת: מירי

בוקר טוב שמתי לב כי בני בן השנתיים ו3 חודשים נוחר בלילה, כאילו מנסה לנשום מהאף ואינו יכול. חשבתי שזה כי הוא מצונן אך כרגע אינו מצונן ואין נזלת ועדיין נוחר ומתקשה לנשום מהאף. היו מצבים שעצר ממש את הנשימה לכמה שניות ואז המשיך. אשמח לדעתך בעניין יום מקסים

שלום מירי יכולות להיות מספר סיבות לכך הסבירה ביותר היא הגדלה ל השקד השלישי. אך עליך לפנות לרופא אאג לבדיקה ואז ניתן יהיה להסיק מסקנות ברורות יותר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים