שימוש נכון\שגוי בשמן פרפין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/02/2013 | 01:29 | מאת: עינת

שלום לפני ניקוי אוזניים קיבלתי הוראה מהרופא לטפטף מס טיפות של שמן פרפין במשך כמה ימים. טפטפתי מס' טיפות לאוזן והיטתי את הראש ע"מ שהשמן יכנס. כנראה שהוא חילחל יותר מידי כי נסתמה לי האוזן לחלוטין וכבר כ-12 שעות האוזן סתומה וזה מלווה בתחושה לא נעימה (לחץ\כאב קל). האם זה מסוכן? האם אסור להטות את הראש לאחר טיפטוף שמן פרפין? תודה מראש, עינת

שלום עינת מסוכן זה לא. תמשיכי לטפטף את השמן הוא ירכך את הפקק. בכל מקרה תצטרכי לגשת לרופא אאג להשלמת הניקוי ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים