פציעה בחלק הפנימי של השפה העליונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/01/2013 | 09:56 | מאת: אמא של יובל

תינוק בן שנה ושלושה חודשים נפצע בחלק הפנימי של השפה העליונה. הדימום נפסק. לאחר יומיים, כשהרמתי את השפה העליונה, הבחנתי (או כך נדמה לי) שחתיכת העור הקטנה המחברת את השפה לחיך נקרעה, ותלויה כשהיא מחוברת לחלק העליון בלבד. לאן אתה ממליץ לפנות, והאם על פי הערכתך תבוצע פעולה פלסטית כלשהי, או שנניח לדברים כפי שהם ? לא נראה שזה משהו שמתאחה לבד, לא נראית כרגע כל פציעה, כאילו אין שום קשר בין הרקמות.

למיון שיש בו רופא פה ולסת ופלסטיקאי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים