ענבל נוטה הצידה צמוד לשקד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/01/2013 | 22:59 | מאת: עינת

שלום, בני בן השמונה אובחן בעבר כסובל משקד שלישי מוגדל ,אף הומלץ לו לעבור ניתוח,אך עד כה לא בוצע, היום הבחנתי כי הענבל נוטה הצידה צמוד לשקד, האם ישנו קשר? מה זה אומר? אגב לאחרונה הוא מתלונן על תחושה לא נעימה כמו בחילה שבאה ונעלמת ? אודה לתשובתך המהירה בנושא

שלום עינת קרוב לודאי שזה ממצא מקרי ואינו בעל משמעות. לשם הסרת ספק רצוי לפנות שוב לרופא אאג המטפל. תחושת הבחילות איהה קשורה לסטית הענבל. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים