תינוק בן חמישה חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/01/2013 | 10:33 | מאת: אורית

שלום רב, הילד שלי בן חמישה חודשים לפני כחודש אושפז בשניידר למשך שבוע עם ברונכיאוליטיס, לאחר השחרור לבית היה בסדר מספר ימים ושוב החל שיעול עם לחה וקצת חום - ניגשתי למרפאה אמרו לי שזה משהו שנקרא פוסט-ברונכיאוליטיס, ובמשך השבוע האחרון הילד לא חזר לעצמו, שיעול עם ליחה שאינו פוסק, הוא אוכל כרגיל, חיוני וצוחק, אבל בלילות מתעורר הרבה והשיעול לא פוסק לו, שאלתי אם צריך להבדק ע"י מומחה לגבי השיעול, אמרו לי שיכול להתפתח לאסטמה - האם נכון? אני גרה במודיעין - אולי מזג האוויר כאן לא טוב לילד? אשמח להכוונה...

שלום אורית רצוי לפנות לרופא ילדים לצורך הכוונה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים