ניקור באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/01/2013 | 18:35 | מאת: אורנה

רציתי לדעת כמה פעמים ניתן לבצע ניקור לתינוק בן 9 חודשים? לנכד שלי כבר עשו 3 פעמים בכל אוזן. זה סביר? הוא כבר טופל בכל סוגי האנטיביוטיקות דרך הפה, בזריקות ובעירוי וב"ז זה חוזר לו אחרי מספר ימים. מה ניתן לעשות? בתודה מראש, סבתא מודאגת

שלום אורנה הניקור נעשה לפי צורך ואין לא ממש מגבלה. כמובן שלא רצוי לחזור על הפעולה פעמים רבות עקב הסבל שנגרם לילד כל פעם. במידה וכמות הדלקות גדולה כל כך ומצריכה אישפוזים וניקור רצוי לשקול טיפול אנטיביוטי מונע או ניתוח כפתורים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים