אבחון תוצאות בדיקות לבת שנתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/01/2013 | 14:46 | מאת: ליאת

שלום רב, פניתי לרופא א.א.ג. בטענה שבתי בת השנתיים ושלושה חודשים נוחרת נורא בלילה ,השפה שלה לא מתפתחת כהלכה והיא נראית פיזית קצת קטנה. הרופא הפנה אותנו לצילם רנטגן ולבדיקת שמיעה. בבדיקת השמיעה אמרו שהיא לא כ"כ שומעת ושיש לה הרבה מאוד נוזלים באוזניים. ממצאי הרנטגן הינם תפיחות ברקמות הרכות (האחוריות) של הנזופרינקס והיצרות של תעלת האוויר - אדנואידים מוגדלים. מה זה אומר? האם יש צורך בניתוח או שיש דרכי טיפול חלופיים? אשמח לתגובה , ליאת.

שלום ליאת רצוי שתפני עם התוצאות לרופא המפנה. אני לא יכול לחוות דעה ללא בדיקת היךדה וצפייה בבדיקות העזר. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים