ניתוח להוצאת כפתור מאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/01/2013 | 11:14 | מאת: לאה

שלום, בני בן 5.5 עשה לפני שנתיים וחודשיים ניתוח כפתורים. לפני כשנה נפל כפתור אחד ואילו השני נותר יציב במקומו. מה ההמלצה במקרה זה? האם כדאי להוציא את הכפתור בניתוח או שמא לחכות עוד ועד מתי? האם השארות של כפתור באוזן לפרק זמן כזה יכולה לגרום לסיבוכים ו/או נזק? תודה רבה לאה

שלום לאה ככל שכפתור נשאר באוזן יותר זמן הסבירות שישאר נקב שלא יסגר בעקבות הוצאת הכפתור יותר גבוה. לכן אחרי שנה וחצי עד שנתיים אם הכפתור לא נפלט רצוי לעשות פעולה יזומה ולהוציאו בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים