חור בשקד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/01/2013 | 01:37 | מאת: שירלי

שלום דר, לבני בן ה5 יש בעיית שקדים מוגדלים. בעבר המליצו על ניתוח לכריתת שקדים ושקד שלישי. לפני כשבועיים היינו בהתייעצות חוזרת והרופא נתן לנו ספריי לאף שמכיל אסטרואידים לוודא שאולי הוא בכלל אסטמטי. מאז אני כל כמה ימים בודקת את מצב השקדים והיום ראיתי שיש לו שקד מוגדל יותר שיש בו חור,ממש ברור לעין,חור. מה זה יכול להיות דוקטור? תודה על הסבלנות,בברכה שירלי

שלום שירלי קשה לילתת דעה ללא בדיקת הילד. פני השקדים אינם חלקים והדבר הסביר ביותר או שקע טבעי בתוך השקד שלעיתים עמוק למדי. במקרה של ספק והופיעה של ממצא חדש רצוי לחזור לרופא לביקורת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים