ear pit

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/01/2013 | 12:54 | מאת: ערן

שלום רב, נולד לי תינוק מקסים בן 7 ימים. בטופס השחרור מבית החולים צויין כי יש לו ear pit ואכן יש לו נקודה זעירה ליד האוזן שנראית כחסרת חשיבות, אך עונה על ההגדרות בהתאם לתמונות שבאתרי האינטרנט. הבנתי שייתכן ויש משמעות לבעיות בשמיעה ו/או בכליות. האם הדבר נכון? מהם הסיכונים והסיכויים במקרה כזה? וכיצד ניתן לטפל בזה אם בכלל הדבר דורש טיפול? תודה מראש על תשובתך!

שלום ערן כפי שאמרת קרוב לודאי שזה חסר משמעות. בכל זאת מומלץ לבצע מעקב שמיעתי ובדיקת BERA דיאגנוסטית (בדיקת שמיעה אוטומטית ) לשלילת ליקוי שמיעה עצבי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים