דלקת אוזניים רביעית בחצי שנה בן שנה וארבע חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/12/2012 | 14:03 | מאת: יעל

שלום,רציתי לשאול, בני בן שנה וארבעה חודשים ובחצי שנה האחרונה סבל מדלקות חריפות כולל מוגלה לאורך זמן.בפעם הראשונה והשניה דלקת חריפה עם מוגלה באןזן ימין שלקח זמן עד שנגמר בפעם השלישית 11.11 החל לצאת מוגלה בשתי האוזניים שנגמר רק אחרי חודש וקצת ואתמול פעם נוספת החל לצאת מוגלה רק שהפעם נראה שיש שיפור מהיר בכמות המוגלה שיוצאת היה לו חום אתמול 40.3 שירד.אציין כי חוץ מהפעם הראשונה שטופל במוקסיפן וסילוקסן בפעמים האחרות כולל אתמול לא טופל בטיפול תרופתי.האם זה סימן טוב או אולי יש בעיה שהמוגלה לא ממשיך לצאת באותה אינטנסיביות כמו פעמים קודמות?

שלום יעל השאלה לא ממש ברורה לי. בכל מקרה רצוי לטפל בדלקות אוזניים בגיל הנ"ל. כאשר יש הפרשה משתי האוזניים ניתן לעיתים להסתפק בטיפול של טיפות בלבד. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים