אף סתום תינוקת בת 10 ימים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/12/2012 | 19:27 | מאת: גלית

שלום רב ברצוני לברר איך יודעים אם התינוקת מצוננת? היא מתעוררת משינה עם אף סתום -קשה לה לנשום נשמע כמו חצוצרה לא רואים נזלת והיא מתעטשת גם מה עלי לעשות? האם לתת מי מלח? האם לפנות לרופא? כשזה קורה היא ממש סובלת ובוכה ואין לי איך להקל עליה תודה רבה אמא טריה

שלום גלית מאד יתכן שהתלונות נובעות מגודש אפי. ניתן ואפילו רצוי להשתמש במי מלח לאף . כאשר יש קושי בשינה ובאכילה שאינו משתפר ע"י מי מלח לרצוי לפנות לרופא לבדיקה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים