דלקות אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/12/2012 | 18:15 | מאת: גפן

שלום, אני תלמידת תיכון בכיתה י"ב. במסגרת מגמת רפואה אני מבצעת עבודה העוסקת בסיבוכים של דלקות אוזניים. אשמח אם תוכל לענות לי על מספר שאלות שיכנסו לתוך העבודה. 1. מה הם הסימפטומים של דלקות אוזניים? 2. כיצד מאבחנים דלקות אוזניים? 3. מה הם הגורמים המרכזיים להתפתחות דלקות אוזניים? 4. אילו תרופות/טיפולים מוצעים כיום לסובלים מדלקות אוזניים (כרוניות או לא כרוניות) והאם הם נמצאים בסל הבריאות? 5. אילו סיבוכים יכולים להיגרם כתוצאה מדלקות אוזניים ומהי שכיחותם? 6. מהם הגורמים הנפוצים ביותר להסתבכות הדלקת? 7. כיצד ניתן למנוע התפתחות דלקות באוזניים וכיצד ניתן למנוע את ההסתבכות שלהם? 8. האם את/ה ממליץ על ביצוע ניתוח למניעת הישנות הדלקות? 9. אילו ניתוחים הם הנפוצים ביותר כטיפול בדלקות אוזניים חוזרות? 10. האם לדעת יש צורך להעלות את מודעות הציבור לסיכונים של דלקות אוזניים? תודה מראש על העזרה, גפן.

שלום גפן זאת לא המטרה של פורום זה. את כל המידע שאת רוצה לדעת ניתן למצוא באינטרנט עם קצת מאמץ חיפוש בהצלחה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים