אפטות בפה לתינוקת בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/12/2012 | 14:15 | מאת: דודו

שלום רב לבת שלי והיא בת שנה וחודשיים אפטות בפה, מתחת ללשון, בחניכיים, בין השיניים, וגם זה כבר התחיל מחוץ לפה, היא כמובן מסרבת לאכול ולשתות, וכל הזמן במצב רוח לא טוב, בוכה מרוב הכאב, רופא משפחה נתן לי תרסיס לפה ללא הטבה, נסיתי חלב עיזים ודברים אחרים מהבית וגם ללא הטבה, ניתן לציין כי לפני חודש זה קרה לה וזה חזר עודהחודש הזה, אני מבקשת את עזרתכם! במצב כזה, למי לפנות? לאיזה רופא מומחה? א.א.ז ? מומחה פה ולסת? רופא עור? אני רוצה לטפל במחלה שלא יחזור לה שוב, כי אני רואה אותה סובלת וזה כואב לי עליה !

שלום דודו אין ממש טיפול יעיל זאת מחלה מוגבלת שחולפת מעצמה. רופאי יהיו הכתובת המתאימה לפנייה כוון שרואים את מרבית המקרים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים