בת 2 וחצי, נוחרת בשינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/12/2012 | 16:53 | מאת: דנה

שלום רב, בתנו בת שנתיים וחצי. בריאה בד"כ. לא סובלת מדלקות אוזניים, נזלת וכד'. במהלך החודש האחרון היא נוחרת בשינה, ללא הפסקות נשימה. בבדיקת רופא ילדים נמצא כי הריאות נקיות , שקדים מוגדלים. בצילום רנטגן התוצאות היו: נזופארינקס (צילום דו צדדי) תפיחות ברקמות הרכות (האחוריות) של הנזופרינקס והיצרות תעלת האוויר.אנדואידים מוגדלים התופעה נמשכת חודש. מה עושים במקרה זה? מסירים את האנדואידים בניתוח? מחכים? תודה לך

שלום דנה כל האופציות קיימות. עליכם לפנות לרופא אאג לבדיקה . ניתן יהיה לתכנן תוכנית טיפולית על סמך תלונות הילד בדיקתו ובדיקות העזר. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים