יעוץ לגבי מינון אנטיביוטי לפעוט בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/12/2012 | 17:42 | מאת: ציפי

נועם שלנו בן שנתיים. חלה בשלוש דלקות אוזניים בארבעה החודשים האחרונים. הוא שוקל 13 קג. היום חזרה הדלקת והומלץ על מוקסיפו פורטה במינון 1,300 מג' ליממה בשלוש מנות לעשרה ימים ואח" 450 מג', למניעה, למשך 3 חודשים. נראה לנו שהמינון עצום. מה דעתכם?

שלום ציפי אכן מינון גבוה מהמומלץ. במשקל הנ"ל המינון היומי המומלץ הוא 1000 מ"ג מחולק ל -3 מנות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים