הוצאת כפתורים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/06/2008 | 17:28 | מאת: ג'ני

שלום, לפני כשנתיים בן שלי עבר ניתוח כפתרים באוזניים ואדנואידים.כפתור אחד יצא והשני עדיין לא.רופא אמר שעל מנת להוציא כפתור יש לבצע הרדמה כללית שוב.מלחיץ מאוד שוב לבצע הרדמה כללית.האם יש דרך אחרת להוציא את הפקק?תודה

13/06/2008 | 18:23 | מאת: ד"ר עדי בירון

כפתור ש"נתקע" בתופית למעלה משנתיים ואין עוד צורך בהישארותו שם נהוג, אכן, להוציא בהרדמה כללית. הפרוצדורה אורכת שניות ואין צורך להילחץ. לאחר השגחה קצרה ניתן לשחרר את הילד ובזאת תם הסיפור. דר' עדי בירון מנתח מומחה אאג ילדים לקביעת תור: 09-8664949

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים