דלקת אוזניים חריפה בן שנה וחודשיים, נכנס מים לאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/12/2012 | 19:38 | מאת: יעל

שלום רב, בני בן שנה וחודשיים סבל מדלקת שלישית בחצי שנה כאשר הדלקת האחרונה החלה להוציא מוגלה מה- 11.11 ועד לפני כמה ימים באוזן אחת . באוזן השניה נשאר מעט מאוד מוגלה. הפעם לא טופל באנטיביוטיקה. היום בעלי רחץ אותו והחליק באופן כזה שהוזניים נכנסו לתוך המים ונכנסו לו מים לאוזניים. הבנתי שזה בעייתי שיש נקב...עד כמה זה חמור ומה צריך לבדוק?אודה מאוד לתשובתך....

שלוםיעל לא צריך להתרגש מכל כניסה של מים לרוב לא תהיה בעיה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים